ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Газети "Донбасс" і "Вечерний Донецк" закрились через вимогу бойовиків змінити редакційну політику

03.06.2014, 10:29

Газета "Донбас" призупинила свою діяльність через незаконні вимоги бойовиків. Головний редактор газети Олександр Бриж відмовився змінити редакційну політику видання і відправив колектив у безоплатну відпустку. Про це УНІАН повідомили журналісти газети «Донбасс».

За їхніми словами, 2 червня Бриж зібрав загальну нараду трудового колективу і поставив перед фактом, що через вимоги самопроголошеної «Донецької народної республіки» змінити редакційну політику в газеті журналістський колектив газети відправлено у безоплатну відпустку.

За словами журналістів, він аргументував своє рішення тим, що якщо вони виконуватимуть умови, висунуті сепаратистами, журналісти порушуватимуть закон України, тому колектив було розпущено.

Також журналісти повідомили, що останній номер газети замість 16 шпальт вийшов на 8 шпальтах і в останньому номері газети всі читачі попереджені, що поки що газета виходити не буде.

Журналісти газети «Донбасс» повідомили, що аналогічна ситуація склалася і в газеті «Вечерний Донецк», колектив якої теж відправлено у безоплатну відпустку.

Нагадаємо, 2 червня вдень озброєні представники самопроголошеної ДНР прийшли в редакції газет «Донбасс» і «Вечерний Донецк» і вивезли звідти головних редакторів. Пізніше, після бесіди в "ДНР" головредів було відпущено.

Представники самопроголошеної “Донецької народної республіки” вимагають від головних редакторів газети «Донбасс» Олександра Брижа і газети «Вечерний Донецк» Леоніда Лапи зміни редакційної політики.

фото з vz.ua

Liked the article?
Help us be even more cool!