ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Газета "Світловодськ вечірній" відмовилася від послуг Укрпошти

Друковане видання “Світловодськ вечірній”, що виходить на Кіровоградщині, відмовилося від послуг передплати та доставлення, які роками надавала Укрпошта. 

Про це представникові ІМІ в Кіровоградській області повідомила головна редакторка видання Тетяна Дроздова. 

За її словами, Укрпошта роками порушувала взяті на себе обов’язки. Газети доставлялися невчасно, часто в пошкодженому вигляді. Як наслідок, невдоволені читачі та рекламодавці. 

“У найкращі часи, коли поштарів було досить, і то затримували доставлення передплати, а зараз і поготів. Тож ми вирішили відмовитися від послуг Укрпошти та створити мережу точок видавання нашої газети. Наразі таких місць у нас із десяток, це місцеві бібліотеки, кілька магазинів. Це наші партнери, які допомагають нам. У цих місцях або ж безпосередньо в редакції наші передплатники можуть забрати свої примірники газет”, – розповідає редакторка. 

Медійниця визнає: розуміє, що відмова від послуг Укрпошти може скоротити кількість передплатників, частина яких звикла до того, що газету приносять поштарі. Однак співпрацювати з держструктурою видання наразі не має бажання. 

Перехід на розповсюдження через партнерську мережу відбувся з початку поточного року. Ближче до літа видання планує залучити одного-двох кур’єрів, які б розвозили газети безпосередньо до житла читачів.

Представник ІМІ спробував зв’язатися з директоркою Укрпошти в області Тетяною Капустіною, однак на його дзвінки ніхто не відповів. ІМІ лишає за представниками Укрпошти право на відповідь та готовий його опублікувати, щоб представити їхню точку зору.

Нагадаємо, у грудні 2023 року кіровоградська обласна друкована “Нова газета” поскаржилася на те, що працівники Укрпошти надавали читачам недостовірні відомості щодо діяльності редакції. Раніше на погану роботу поштарів звертали увагу у Вараському районі Рівненської області.

Liked the article?
Help us be even more cool!