ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

G20 співпрацюватиме з інтернет-провайдерами для протидії тероризму в інтернеті

10.07.2017, 10:54

Лідери G20 заявили про намір працювати з інтернет-провайдерами для протидії використання інтернету в терористичних цілях. Про це йдеться у заяві G20 з протидії тероризму, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Ми працюватимемо з приватним сектором, в тому числі з інтернет-провайдерами та адміністраторами відповідних додатків, в боротьбі з використанням інтернету і соціальних мереж в терористичних цілях, таких як пропаганда, фінансування і планування терактів, підбурювання до тероризму, радикалізація і вербування в цілях вчинення актів тероризму, в повній мірі поважаючи права людини”, - йдеться в заяві.

У документі наголошується, що ключовими є відповідні “заходи відсіювання, виявлення і видалення інформації, яка підбурює до вчинення терактів”.

“Ми закликаємо галузь продовжити інвестування в технології і підготовку кадрів з метою сприяння виявленню, а також оперативному і безповоротному видаленню терористичних інформаційних матеріалів. Відповідно до очікувань наших громадян ми також заохочуємо співробітництво з галуззю з метою забезпечення законного та неупередженого доступу до наявної інформації, коли такий доступ необхідний з метою захисту національної безпеки від терористичних загроз. Ми підтверджуємо, що верховенство права застосовується як в онлайновому, так і офлайновому середовищі”, - йдеться в заяві.

Liked the article?
Help us be even more cool!