ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook заблокував перед виборами в Німеччині десятки тисяч фальшивих акаунтів

28.09.2017, 11:10

Компанія Facebook за місяць до виборів у Бундестаг в Німеччині заблокувала “десятки тисяч фейкових акаунтів”. Про це повідомив віце-президент із зв'язків з громадськістю у країнах Європи, Близького Сходу та Азії компанії Facebook Річард Аллан, інформує Інтерфакс-Україна.

“Для того щоб запобігти зловживанням під час використання нашої соціальної мережі, ми провели масове видалення фейкових акаунтів... За місяць до виборів ми видалили в Німеччині десятки тисяч фальшивих акаунтів”, - сказав він.

Також Аллан зазначив, що Facebook взаємодіяв з владою Німеччини, зокрема – з Федеральною службою з інформаційної безпеки Німеччини (Bundesamt fur Sicherheit in der Informationstechnik – BSI). Facebook провів навчання членів Бундестагу і кандидатів на виборах з питань інформаційної безпеки. У зв'язку з виборами між Facebook і BSI було налагоджено канал передачі інформації, що стосується питань безпеки в контексті виборів у Бундестаг.

“Ці зусилля ускладнили поширення неправдивої інформації під час цих виборів, і вона рідше з'являлася в розділі новин соціальної мережі. Дослідження засвідчують, що кількість фейкових новин під час цих виборів була дуже невеликою. Ми багато чого навчилися, і будемо застосовувати отриманий досвід під час наступних виборів", – сказав Річард Аллан.

Liked the article?
Help us be even more cool!