ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До України не пустили трьох проросійських журналістів з Італії, Чехії та Росії

03.05.2018, 15:19
Фото - dpsu.gov.ua

До України не пустили трьох проросійських журналістів з Італії, Чехії та Росії. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на прес-службу Держприкордонслужби України.

Повідомляється, що 1 травня Державна прикордонна служба не допустила в’їзду в Україну проросійськи налаштованих осіб, які прямували в Україну “висвітлювати” події 2 травня в Одесі.

Двох іноземців не пропущено через кордон в аеропорту “Бориспіль” на підставі інформації, яка надійшла від інших правоохоронних органів. Йдеться про те, що непропущені громадяни Італії та Чехії начебто неправдоподібно висвітлювали події, які відбувалися протягом останнього періоду в Україні.

Зокрема, громадянин Італії під виглядом фотографа свого часу перебував на окупованій території Донбасу та неодноразово виступав на так званому телебаченні “Оплот TV”. У програмах він озвучував “відверто брехливу інформацію”, як зазначають прикордонники, про перебіг подій на сході України.

Не пропущений в Україну громадянин Чехії виявився журналістом політичного видання, який також, за даними Держприкордонслужби, “спотворював інформацію та неправдиво висвітлював події, що відбуються в Україні”.

Крім того, ще одного громадянина Росії співробітники Держприкордонслужби не пропустили вже за результатами бесіди. Він не зміг підтвердити мету своєї поїздки. Росіянин прибув з двома дітьми начебто як представник фірми з продажу дизайнерського одягу, а насправді виявився політичним оглядачем російського видання.

Усіх трьох іноземців повернуто зворотними рейсами, зазначають у Держприкордонслужбі.

Liked the article?
Help us be even more cool!