ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До суду передано справу про перешкоджання журналістам "Магнолії-ТВ"

07.02.2018, 12:02
Фото - скриншот з відео "Київ оперативний"

Київська місцева прокуратура №6 завершила досудове розслідування та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця, який перешкоджав знімальній групі телекомпанії “Магнолія-ТВ” здійснювати професійну діяльність. Про це повідомляється на сайті прокуратури міста Києва.

Досудове слідство встановило, що 25 грудня 2017 року журналіст та оператор вказаної телекомпанії отримали інформацію про ДТП з можливими постраждалими,  що сталося на мосту по бульвару Дружби Народів у Києві.

“Прибувши на місце, оператор почав проводити відеозйомку з метою подальшого висвітлення вищевказаної події. У цей час до знімальної групи підбіг учасник ДТП. Схопивши журналістку, чоловік силою вихопив з її руки мікрофон та викинув його з шляхопроводу вниз на дорогу”, - повідомляє прокуратура.

За результатами розслідування зловмиснику оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 171 ("Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів") Кримінального кодексу України.

Обвинувальний акт скеровано до Печерського районного суду м. Києва для розгляду по суті.

Як повідомляв ІМІ, 25 грудня 2017 року у Києві невідомий чоловік напав на журналістку телекомпанії “Магнолія-ТВ” Анастасію Березій на місці ДТП під час оформлення аварії патрульними поліцейськими. Чоловік відібрав у неї мікрофон, кинув на землю, потоптався по ньому, а потім кинув його з шляхопроводу вниз на дорогу.

Liked the article?
Help us be even more cool!