ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Дезінформація негативно вплинула на імідж України в Європі - голова представництва ЄС

16.01.2018, 16:00
Фото - УНІАН

Голова представництва Європейського Союзу в Україні Г’юг Мінгареллі вважає, що кампанія з дезінформації серйозно послабила Україну та її імідж у Західній Європі. Про це він сказав 16 січня на круглому столі “Загрози безпеці України та інших країн Східного партнерства: можливі відповіді”, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Одним із викликів (безпеці України - ред.) є кампанія з дезінформації, яка була проведена і яка, на мою думку, значно ослабила Україну”, - сказав він.

Також Мінгареллі зазначив, що така кампанія з дезінформації мала вплив не лише всередині України, вона також позначилася на іміджі країни за кордоном.

“Уявлення про Україну в Західній Європі не має нічого спільного з реальністю в цій країні. Це більшою мірою через ту пропаганду, дезінформаційну активність, яка здійснювалася в Західній Європі”, - роз'яснив дипломат.

Як повідомляв ІМІ, 15 січня в Європейській комісії відбулося перше засідання спеціалізованої на боротьбі з фейками та дезінформацією Експертної групи високого рівня.

Liked the article?
Help us be even more cool!