ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Держаудитслужба відреагувала на новину про ігнорування запиту кропивницького журналіста

Пресслужба Державної аудиторської служби України (ДАСУ) оперативно відреагувала на новину Інституту масової інформації про ігнорування аудиторами інформаційного запиту журналіста і представника ІМІ в Кіровоградській області Павла Лісниченка. 

Як розповів Лісниченко, через дві години після публікації відповідної новини йому зателефонувала представниця ДАСУ та запевнила, що відповідь було скеровано вчасно. Ще за пів години на електронну адресу Павла надійшов лист. 

У листі пресслужба ДАСУ вказала таке: “Державна аудиторська служба України опрацювала запит онлайн-медіа “Інститут масової інформації” від 05.03.2024 №16 (вх. від 05.03.2024 №14-7128-2024) та надала відповідь на електронну адресу [email protected] через систему електронного документообігу АСКОД (копія листа та знімок екрана (скріншот) статусу відправлення додаються)”.

Проте, зазначив Павло, попри запевнення Держаутитслужби жодного листа від аудиторів ні в “Отриманих”, ні навіть у “Спамі” не виявилось.  

“Я припускаю можливість технічної помилки, адже відповідь на мій запит надсилалася через автоматизовану систему. На жаль, вчасно отримати інформацію мені не вдалось, однак я вдячний Держаудитслужбі за оперативну реакцію на критичну новину”, – прокоментував ситуацію журналіст.

Нагадаємо, Павло Лісниченко розповів, що Державна аудиторська служба України не відповіла на його інформаційний запит, який він надіслав на електронну адресу Держаудитслужби. Запит він надіслав, збираючи інформацію для журналістського матеріалу.

Liked the article?
Help us be even more cool!