ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Через кібератаку постраждав телеканал "До ТеБе"

27.06.2017, 17:36

Частина комп’ютерів Донецької філії Національної суспільної телерадіокомпанії України (телеканал “До Тебе” та радіо “Голос Донбасу” вразила масштабна кібератака. Зокрема, вірус пошкодив комп’ютери в бухгалтерії. Про це у Facebook повідомив виконуючий обов’язки директора виконавчого Донецької філії НСТУ Ілля Суздалєв, повідомляє Суспільне мовлення.

“Наш виробничий процес повністю зв'язаний на інтернеті. Задля збереження в робочому стані інших комп'ютерів, більшість з яких належать співробітникам, прийняв рішення тимчасово частково призупинити виробничий процес”, – сказав він.

За його словами, наразі працюють комп'ютери лише в ефірній апаратній. “Новини та інші планові передачі сьогодні підуть у повторах. Сайт також оновлювати не можемо”, – пояснив Ілля Суздалєв.

Нагадаємо, 27 червня 2017 року на медіахолдинг ТРК «Люкс», до складу якого входять канал «24», національна мережа радіостанцій «Радіо Люкс» та «Радіо Максимум», а також низка інтернет-сайтів, скоєно вірусну атаку.

Від вірусу постраждали також канали “Київ” та ATR, ТРК “Чорноморська”.

Видання «Корреспондент» та «КП в Украине», які входять до складу «Українського медіа холдингу», також повідомляють про тимчасові збої у роботі через хакерську атаку.

Liked the article?
Help us be even more cool!