ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Аласанія у контракті відмовився від автоматичного преміювання

04.05.2017, 17:12

У контракті, який голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія підписав 4 травня із головою Наглядової ради НСТУ Тетяною Лебедєвою, довелося прибрати кілька пунктів. Зокрема, зняли автоматичне преміювання, повідомляє “Суспільне мовлення”.

“Цей контракт не видуманий, не взятий з неба. За основу був взятий контракт із великих державних підприємств і дуже сильно перероблений. Спочатку там було вказано, що моє робоче місце на вулиці Мельникова, 42. Це велике питання, бо там тільки один канал. А ми не хочемо віддавати перевагу одному телевізійному каналу. Прибрали. Був робочий час з 09:00 до 18:00. Я навіть соромлюся сказати, скільки у мене тривав робочий час за ті роки. Я б залюбки працював з 09:00 до 18:00 і до побачення. Прибрали. Написали, що невнормований робочий час”, – сказав Зураб Аласанія.

Він додав, що після останніх переговорів його юриста із юристом наглядової ради НСТУ зняли автоматичне преміювання.  

“Для мене як для менеджера це було варіантом маневрування між людьми, яких я наймаю. Зарплатня і преміальні решти людей вираховуються з першої персони. Це мені звужує ринок. Та менше з тим, це гідна зарплатня. Вже можна розмовляти з людьми і наймати їх в компанію”, – пояснив Зураб Аласанія.

Він додав, що разом із командою буде вперто робити свою роботу і не мовчати. Одним із перших кроків буде введено в компанії електронне урядування, щоб не витрачати багато часу на підписання документів. “Ми вже почали перемовини з людьми, які цим займаються”, – сказав Аласанія.

Нагадаємо, 4 травня новообраний голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія і голова наглядової ради Суспільного мовлення Тетяна Лебедєва підписали контракт.

Liked the article?
Help us be even more cool!