ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Житомирський фотограф збирає на дрон для бригади свого колеги

03.05.2024, 15:53
Оксана Трокоз

Фотограф з Житомира Андрій Дідківський у свій день народження відкрив збір на дрон для бригади, в якій служить його колега фотограф і відеограф Сергій Григорчук. Про це повідомляє представниця Інституту масової інформації в Житомирській області.

Андрій і Сергій тривалий час працювали в редакції “Житомир.інфо”, а після звільнення продовжували співпрацю в інших проєктах.

На початку повномасштабного вторгнення Сергій Григорчук мобілізувався, Андрій же їздив на схід у складі волонтерської групи, що займалась евакуацією цивільних. Пізніше його фотографії, зроблені в Сєвєродонецьку, увійшли до книги “Життя vs війна”.

Андрій Дідківський разом з колегою Сергієм Григорчуком / надане Андрієм Дідківським

Про збір Андрій Дідківський написав у день свого 30-річчя в соцмережах:

“Цей час мені подобається через весну, змогу бачити, як все квітне та оживає, відроджується та має надію… а якщо пишу ці рядки – ти їх читаєш, то ми маємо дякувати і підтримувати тих, в кого весна складна… В мене є товариш Сергій Григорчук, який ніколи не писав про свій ДН в інстаграмі, але він повідомляє про збори та актуальні потреби, тому я відкрию банку, при можливості задонать”.

Посилання на банку Андрія: https://send.monobank.ua/jar/APzVuJMHcY.

Серед людей, які долучаться до збору, Андрій розіграє подарунок.

У коментарі регіональній представниці Андрій Дідківський розповів, що зібрані серед друзів та колег кошти передасть на купівлю дрона DJI Mavic 3Т для роти ЗМБ Окремої президентської бригади, який проводить житомирянка Anna GerunСтаном на 3 травня вона вже зібрала понад 120 тис. грн, але для закриття збору необхідно ще 100 тис. грн.

Військовослужбовці роти ЗМБ Окремої президентської бригади в зоні бойових дій під час виконання завдання / з фейсбук-сторінки Сергія Григорчука

Про важливість збору для його рідної бригади написав і Сергій Григорчук.

“Хлопці, які ефективно мінусують ворога на Вугледарському напрямку майже два роки і в окопах, де я особисто ховався від обстрілів не один раз. Зараз росіяни активно накопичують сили і все частіше штурмують цей напрямок, нічний дрон дуже допоможе виявляти і знищувати противника на підході до позицій, а не у власних окопах в “штиковому” бою”, – написав він.

Liked the article?
Help us be even more cool!