ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Росіяни планують запустити на ТОТ Запорізької області нове пропагандистське радіо

Головна редакторка пропагандистського “За!Радіо” Регіна Шкуратова. Скриншот – пропагандистський телеграм-канал

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області росіяни планують запустити радіо “Юг молодой”, цільовою аудиторією якого стане українська молодь.

Про це повідомила головна редакторка пропагандистського “За!Радіо” Регіна Шкуратова пропагандистському телеканалу “За!ТВ”.

За її словами, радіо мовитиме в окупованому Мелітополі, але окупанти планують, що “невдовзі воно мовитиме на всій території нашої Запорізької області”.

Також пропагандистка повідомила, що до їхнього медіахолдингу ввійшло радіо окупантів “Свободный Бердянск”, яке наразі мовить тільки в окупованому Бердянську.

“Незабаром у Мелітополі й потім – по всій Запорізькій області звучатиме “Юг молодой”. Це радіо для покоління, що підростає, там звучатимуть голоси молодих людей – нашого майбутнього. До складу холдингу також увійшло радіо “Вільний Бердянськ”. Нині хвиля мовить лише в Бердянську, але не за горами той час, коли “Вільний Бердянськ” почують у всіх куточках Запорізької області”, – повідомила пропагандистка.

Регіна Шкуратова (Регіна Крутоус) – пропагандистка з Новосибірська (Росія). До переїзду в тимчасово окупований Мелітополь вона працювала на радіо “Новосибірська міська хвиля”. Пропагандистку внесено до бази “Миротворця”. 

Як повідомляв ІМІ, “За!Радіо” входить до структури пропагандистського медіахолдингу “За!Медіа”. Ідейним натхненником та автором проєкту “ЗаМедіа” є уродженець Санкт-Петербурга Олександр Малькевич. Він має багатий досвід створення рупорів пропаганди, дезінформації та впливу на вибори не лише в Росії, а й за кордоном, завдяки чому 2018 року потрапив під санкції США, а цього року і ЄС. Він виступає проти України й українців, а також отримує бюджети з державних російських фондів на різноманітні конкурси для пропагандистських структур, що створюються на окупованих територіях.

“Юг молодой” – пропагандистський рух, започаткований на ТОТ Запорізької області, до якого залучають місцевих юнаків і дівчат і який всіляко підтримується з федерального бюджету РФ, зокрема коштом грантів “Росмолодь.Гранти” або проєктів, які спонсоруються з путінського президентського фонду культурних ініціатив.

Liked the article?
Help us be even more cool!