ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада зареєструвала буковинський науковий журнал

01.05.2024, 18:00
Альона Чорна

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення зареєструвала науковий “Ерліхівський журнал” Чернівецького національного університету. 

Про це регіональній представниці Інституту масової інформації повідомила представниця Нацради в Чернівецькій області Любов Нечипорук.

Журнал виходитиме чотири рази на рік на території України. Видаватимуть примірники українською, англійською, польською, німецькою, французькою, італійською та литовською мовами.

Ерліхівський журнал. Фото – ЧНУ

“Цей науковий журнал заснований у 2017 році Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича. Редакційна політика “Ерліхівського журналу” спрямована на розвиток освіти і науки: тут публікуються наукові дослідження у галузі права, статті з творчої спадщини Євгена Ерліха та її впливу на сучасне праворозуміння і правовопізнання, нові гіпотези й концепції природи права”, – зауважила Любов Нечипорук. 

Загалом у Чернівецькій області зареєстровано 20 суб'єктів у сфері друкованих медіа (47 видань) та два суб'єкти у сфері онлайн-медіа. 

Євген Ерліх був визначним ученим-юристом, а також ректором Чернівецького національного університету.

Liked the article?
Help us be even more cool!