ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Кіровоградщині зареєстрували 28 суб’єктів у сфері друкованих та онлайн-медіа

Від початку дії Закону України “Про медіа” Національна рада з питань телебачення і радіомовлення зареєструвала на Кіровоградщині лише 28 суб’єктів у сфері друкованих та онлайн-медіа. 

Про це повідомляє регіональний представник Інститут масової інформації з посиланням на представника Нацради в Кіровоградській області Сергія Каракуліна.

Переважною більшістю зареєстрованих на Кіровоградщині суб’єктів є друковані медіа. Станом на кінець квітня в області таких 25. Водночас видавати вони планують більш ніж удвічі більше газет, журналів та наукових збірників. Загалом 57 видань. 

14 з них публікуватимуть вищі навчальні заклади, що розташовані в Кропивницькому: Центральноукраїнський державний університет ім. Володимира Винниченка (шість видань),  Центральноукраїнський національний технічний університет (чотири видання) і релокований Донецький державний університет внутрішніх справ (чотири видання). 

Серед онлайн-медіа зареєстровані лише три інформаційні портали: “Новий громадянин”, “Перша електронна газета” та CBN. 

Трохи менш ніж десяток друкованих і онлайн-видань наразі перебувають у процесі реєстрації.

Нагадаємо, у Черкаській області з початку дії закону про медіа зареєстровано 60 суб'єктів у сфері друкованих та онлайн-медіа.

Liked the article?
Help us be even more cool!