HOTLINE(050) 447-70-63
We are available 24/7
Leave your contact details
and we contact you
Thank you for reaching out

Or contact us:

[email protected]

(050) 447-70-63

File a complaint

Військова прокуратура відмовила у порушені кримінальної справи за фактами програми "Гроші"

11.10.2011, 03:41
Військові прокуратури Київського та Дарницького гарнізонів відмовили в порушенні кримінальних справ за результатами перевірки фактів, викладених у телепрограмі "Гроші".

Про це повідомили УНІАН у департаменті преси та зв’язків із засобами масової інформації міністерства оборони.

За результатами перевірок фактів, викладених у телепрограмі "Гроші" від 27 вересня телеканалу "1+1", військовою прокуратурою Дарницького гарнізону винесено постанову про відмову в порушенні кримінальної справи на підставі статті 6 пункту 2 Кримінально-процесуального кодексу України за відсутністю складу злочину.

Військовою прокуратурою Київського гарнізону винесено постанову про відмову в порушенні кримінальної справи на підставі статті 6 пункту 1 Кримінально-процесуального кодексу України за відсутністю подій злочину.

Як зазначає прес-служба Міноборони, журналістка програми "Гроші" намагалася спровокувати солдат строкової служби до надання ними інтимних послуг за гроші.

"Усе це вдало зрежисоване дійство записувалося прихованою відеокамерою і потім було подано в ефір як ствердження про нібито існуючу в деяких військових частинах налагоджену систему з надання інтимних послуг солдатами. Більше того, яких нібито командири примушують до цих дій", - повідомили в відомстві.

"Не менш "сенсаційно" виглядали аматорські фото і відеоматеріали, які були використані у сюжеті – жоден з них не мав відношення до українського війська", – заявляють у Мінобороні.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!