HOTLINE(050) 447-70-63
We are available 24/7
Leave your contact details
and we contact you
Thank you for reaching out

Or contact us:

[email protected]

(050) 447-70-63

File a complaint

Співробітники одеського ринку перешкоджали роботі журналістів

09.11.2011, 05:54
Співробітники адміністрації ринку «Сьомий кілометр» в Одесі перешкоджав роботі журналіста інтернет-видання «Взгляд из Одессы» та газети «Український південь» Ігоря Столярова і намагалися застосувати до нього силу. Про це повідомляє портал «Взгляд из Одессы».
 

За інформацією видання, представник адміністрації ринку намагався вирвати в журналіста фотоапарат, коли той спробував сфотографувати, як співробітники міліції опечатували контейнери підприємців, які відмовляються сплачувати завищену, на їхню думку, ціну за суборенду. І стверджував, що фото- та відеозйомка на території ринку заборонена.

 

«Я прибув на ринок на запрошення підприємців. Коли почав фотографувати дії міліції - все і розпочалося. Нападник категорично відмовився показати документи і представитись, хоча на його вимогу я своє посвідчення показав, - розповів Ігор Столяров у коментарі «Телекритиці». - Всі посилання на закон і права ЗМІ він не чув, заявляючи, що в них є внутрішня заборона на зйомку на території ринку. На моє прохання документів, які б цю заборону підтвердили, він не показав».

 

Коли невідомому нагадали про права журналістів, він почав розмахувати текою та заважати фотозйомці.

Як повідомляє портал, все це відбувалось на очах у міліціонерів, які не заважали співробітнику адміністрації ринку.

Телекритика

Liked the article?
Help us be even more cool!