HOTLINE(050) 447-70-63
We are available 24/7
Leave your contact details
and we contact you
Thank you for reaching out

Or contact us:

[email protected]

(050) 447-70-63

File a complaint

Проект АгроІнвест проведе семінар для регіональних журналістів

02.11.2011, 03:48
Проект АгроІнвест (www.agroinvest.org.ua), що фінансується Американським агентством з міжнародного розвитку (USAID) і впроваджується компанією Кімонікс Інтернешнл, проведе серію регіональних семінарів для журналістів з метою покращання журналістських публікацій на тему земельної реформи. Участь у семінарах є безкоштовною.
Розклад заходів:
 
17 листопада - м. Сімферополь , АРК (адреса уточнюється)
10 листопада - м. Вінниця, вул. Пушкіна, 4, конференц-зала готелю «Поділля»
24 листопада - м. Донецьк (адреса уточнюється)
 
Початок о 9.30, завершення – 16.00.
 
Експерти проекту висвітлюватимуть особливості земельної реформи в Україні, обговорюватимуть нюанси у висвітленні в медіа спірних питань з продажу земель. До програми включене таке коло запитань:
·               законодавче забезпечення продажу земель сільськогосподарського призначення й як це відбувається на практиці;
·               як позначиться запровадження ринку земель на сільському господарстві регіону;
·               хто і як вирішуватиме спірні питання та розв’язуватиме конфліктні ситуації, які можуть виникати між землевласниками під час купівлі-продажу сільгоспугідь та користування ними;
·               необхідність створення сучасної ринкової інфраструктури, здатної задовольнити життєві потреби селян та прискорити проведення аграрної реформи в Україні;
·               як розвивається ринкова інфраструктура області;
·               роль організацій сільгосптоваровиробників в економічному розвитку області;
·               наявні ресурсні можливості та підходи до вирішенні нагальних питань фінансової підтримки дрібних сільгосптоваровиробників.
 
Під час семінару журналістам також буде запропонована півторагодинна сесія з впливу тематичної сегментації засобів масової інформації на ефективність журналістів та популярність засобів масової інформації.
З питань участі звертатись до Марини Зарицької, менеджера з комунікацій та освітніх кампаній Проекту USAID АгроІнвест, Тел.:  +38 (044) 232-9755, Моб.: +38 (067) 940-4056, +38 (050) 380-4959, Email: [email protected].
 
Liked the article?
Help us be even more cool!