HOTLINE(050) 447-70-63
We are available 24/7
Leave your contact details
and we contact you
Thank you for reaching out

Or contact us:

[email protected]

(050) 447-70-63

File a complaint

Охоронці мітингу КПУ на Хрещатику не пустила журналіста до сцени

07.11.2011, 04:01
Охорона несанкціонованого мітингу КПУ на Хрещатику не пустила журналіста до сцени.

Про це пише видання "Остров".
Зокрема, люди в чорних пальтах і плащах не пустили журналіста видання до встановленої комуністами на Майдані Незалежності сцени.

Площадка по периметру відгороджена металевим парканом, і підійти до неї можна через невеликі хвіртки, біля яких стоїть охорона.

"Кореспондент "Острова", пред'явивши службове посвідчення, спробував пройти до сцени, проте був грубо зупинений компартійними охоронцями і видворений за периметр", - пише видання.

Люди, що перешкодили журналісту виконувати свої професійні обов'язки, обґрунтували свої дії тим, що біля сцени "забагато журналістів".

Прес-секретар лідера КПУ Петра Симоненка пояснила, що висвітлювати незаконний мітинг можуть тільки журналісти, які отримали акредитацію.

На питання кореспондента, чи дозволять йому висвітлювати захід без акредитації, речник Симоненка відповіла категорично: "Ні!". На уточнююче запитання "Чому?" прес-секретар пообіцяла відповісти потім.

"Я вам потім поясню ...", - сказала вона.

Як відомо, на Майдані, попри судові заборони, проходить двохтисячний мітинг комуністів. Таким чином представники КПУ святкують річницю Жовтневої революції.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!