HOTLINE(050) 447-70-63
We are available 24/7
Leave your contact details
and we contact you
Thank you for reaching out

Or contact us:

[email protected]

(050) 447-70-63

File a complaint

НМПУ вимагає відновити мовлення трьох харківських телекомпаній

19.09.2011, 01:58
Незалежна медіа-профспілка України стурбована діями очолюваної міським головою Геннадієм Кернесом харківської влади, яка відновила тиск на місцеві засоби масової інформації. Про це йдеться в заяві розповсюдженій НМПУ.

Як йдеться у заяві, одразу три телекомпанії - АТН, «Фора» та «А/ТВК» - минулого тижня припинили мовлення через свавільні рішення владних органів. «Першим було заблоковано найпопулярніший у місті телеканал АТВ, перегляду якого, згідно з опитуваннями, віддає перевагу половина мешканців міста. Є підстави вважати, що згадані ЗМІ закрито через невдоволення цими засобами масової інформації з боку Геннадія Кернеса, оскільки він неодноразово публічно висловлював обурення критикою його діяльності у програмах телекомпаній», - заявляє НМПУ.

В НМПУ вважають, що блокування роботи харківських ЗМІ є брутальним  наступом на свободу слова з метою позбавити харків'ян критичного погляду на діяльність влади.

Тож профспілка підтримує позицію Української Гельсінської спілки з прав людини і вимагає відновити мовлення телекомпаній АТН, «Фора» та «А/ТВК», а потім вирішувати усі спірні питання.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!