HOTLINE(050) 447-70-63
We are available 24/7
Leave your contact details
and we contact you
Thank you for reaching out

Or contact us:

[email protected]

(050) 447-70-63

File a complaint

Мирослава Гонгадзе нагороджена золотою медаллю Міжнародної служби мовлення США

29.09.2011, 02:19
Міжнародна служба мовлення (США) нагородила Мирославу Гонгадзе золотою медаллю, відзначивши її особливий внесок в досягнення місії і завдань »Голосу Америки» та Ради директорів Міжнародної служби мовлення.
 

Разом з Мирославою Гонгадзе медалі отримали ще 95 працівників медіа. Gold Medals Awards є щорічною церемонією, під час якої відзначають досягнення співробітників федеральних складових агентства з радіомовлення Broadcasting Board of Governors включно з »Голосом Америки», Управлінням тереладіомовлення Куби і Міжнародною службою мовлення, повідомляє «Телекритика».

Починаючи з 2005 року Мирослава Гонгадзе є ведучою програм української служби »Голосу Америки». Вона автор та продюсер сотень репортажів про життя в США, українсько-американські взаємин та оцінок американських експертів подій в Україні. На рахунку Мирослави десятки прямих включень з Генеральної Асамблеї ООН, візитів президентів України у США, інтерв’ю з українським та американським урядовцями та політиками, культурними та суспільними діячами. Окрім журналістської роботи Мирослава є експертом »Голосу Америки» з питань медіа та прав людини в країнах пострадянського простору. Часто виступає з доповідями у Національному фонді підтримки демократії. Статті Мирослави Гонгадзе публікуються у Washington Post, Wall Street Journal та інших.

 
 
Liked the article?
Help us be even more cool!