HOTLINE(050) 447-70-63
We are available 24/7
Leave your contact details
and we contact you
Thank you for reaching out

Or contact us:

[email protected]

(050) 447-70-63

File a complaint

Міліція перевірить інформацію «Експресу» стосовно Андрія Слюсарчука

02.11.2011, 03:08
Міліція перевірить усі факти, викладені газетою «Експрес» стосовно Андрія Слюсарчука. Про це повідомив речник ГУ МВСУ у Львівській області Денис Харчук.
Як інформував ІМІ, минулого місяця журналісти газети звернулись до міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова з проханням захисту. Газетярі стверджували, що їм погрожує 40 - річний професор  та нейрохірург Слюсарчук.
Це сталося після виходу у друк статті під назвою "Сенсаційне викриття псевдопрофесора Пі", в якій йшлося про те, що Андрій Слюсарчук сфальсифікував дані своєї біографії. Після чого професор вирішив подати на «Експрес» в суд, заперечуючи інформацію викладену  у статті.
В  офіційній заяві, яку поширила редакція газети повідомляється, що міліція не діє у відповідності до ступеню загрози для безпеки людей, яка існує у цій справ, повідомляє газета на своєму сайті.

«У нас на цей момент складається враження, що працівники правоохоронних органів працюють у команді псевдолікаря Слюсарчука на значно вищих ставках, ніж їм виплачує міністр Могильов» - сказано у заяві.
ІМІ


 
Liked the article?
Help us be even more cool!