HOTLINE(050) 447-70-63
We are available 24/7
Leave your contact details
and we contact you
Thank you for reaching out

Or contact us:

[email protected]

(050) 447-70-63

File a complaint

Мельниченко переховується від можливої кримінальної відповідальності - адвокати

13.10.2011, 02:35
Адвокати Леоніда Кучми переконані, що майор Мельниченко переховується від можливої кримінальної відповідальності.

Про це вони заявили у відповідь на зникнення Мельниченка з країни, інформує Українська правда.

"У засобах масової інформації оприлюднені провокаційні заяви захисників колишнього майора Миколи Мельниченка про те, що він змушений залишити Україну нібито внаслідок існування загрози його життю, яка є спробою тиску на нього у зв’язку зі справою щодо Леоніда Кучми", - йдеться в заяві.

"Захист Леоніда Кучми розцінює ці заяви як чергову інсинуацію від Мельниченка та його захисників, спрямовану на приховання дійсних причин втечі цієї особи", - зазначили адвокати.

Вони вказують, що Мельниченко безперешкодно надавав свої свідчення по справі щодо Леоніда Кучми протягом усього часу досудового слідства, проте зник лише після того, як проти нього була поновлена кримінальна справа за обвинуваченням у перевищенні влади та службових повноважень, розголошенні державної таємниці та підробленні документів.

"Саме з метою уникнути відповідальності за вчинення інкримінованих йому злочинів та ухилитись від відповідей на питання, які мають до нього правоохоронні органи, а також ми, захисники Леоніда Кучми , зокрема, щодо зв’язку діянь екс-майора та його таємних кураторів із загибеллю Георгія Гонгадзе, Мельниченко втік від слідства", - зазначено в заяві.

"Леонід Кучма та його захист більш ніж будь-хто зацікавлені у тому, щоб мати можливість у відкритому судовому процесі поставити Мельниченку запитання щодо його справжньої ролі у трагічних подіях з Георгієм Гонгадзе", - наголосили адвокати.

"Це вочевидь продемонструє неправдивість свідчень Мельниченка і допоможе встановити істину у справі", - вважають вони.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!