HOTLINE(050) 447-70-63
We are available 24/7
Leave your contact details
and we contact you
Thank you for reaching out

Or contact us:

[email protected]

(050) 447-70-63

File a complaint

Княжицький готовий судитися з Нацрадою

30.09.2011, 02:26
Генеральний директор телеканалу ТВі Микола Княжицький вважає заяву Національної ради з питань телебачення та радіомовлення «анонімкою» і планує подавати через неї до суду. Про це він сказав у коментарі «Телекритиці»:
 
«Я хочу побачити  на сайті Нацради рішення про прийняття цієї заяви на засіданні, для того, щоб я міг подати  на них до суду. Якщо я цього не побачу, тоді я вважаю, що це анонімка».

 

Пан Княжицький наголосив, що його у цій інформації здивувало дві речі.

«По-перше, я не хочу вдаватись в подробиці маси неправдивої інформації, яка була, але мене дивує те, що стосується закону, який забороняє виносити попередження пізніше ніж за 6 місяців до перевірки. І це навіть записано у судовому рішенні, на яке ми вчора посилались (Постанова Окружного адміністративного суду   № 2а-16057/10/2670 - ТК). Манжосов сказав на це, що ми все розуміємо, вам не подобається - подавайте до суду. Ви знаєте, що це означає? Якщо я буду проходити біля Нацради наступного разу і мене зустріне Манжосов з ножем і заріже, а потім скаже: «Якщо тобі не сподобалось - подавай до суду», то це буде те саме», - сказав він.

Також Микола Княжицький зазначив, що йому не соромно за те, що він був членом Нацради: «Тому що, ніхто не може сказати, що я як Оксана Головатенко на свої компанії оформляв ліцензії. За що мені має бути соромно? Ніхто не оскаржував у суді мої дії, як члена Нацради. Мабуть було щось, за що я голосував і що мені самому у тій чи іншій мірі не подобалось. Але ніхто не каже, що я в когось взяв хабара чи щось роздавав своїм компаніям, чи закривав якісь компанії. Такого точно не було».

 

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення та радіомовлення вважає заяву генерального директора ТВі  Миколи Княжицького, який розцінює винесення попередження каналу як спробу закрити ТВі, маніпуляцією.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!