HOTLINE(050) 447-70-63
We are available 24/7
Leave your contact details
and we contact you
Thank you for reaching out

Or contact us:

[email protected]

(050) 447-70-63

File a complaint

Журналісти скаржаться на погіршення умов праці в Уряді

03.11.2011, 04:21
Журналисти, які працюють в  Кабінеті Міністрів України поскаржилися на погіршення умов роботи. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила журналіст Соня Кошкіна, інформує Кореспондент.
 
"Як журналіст, я працювала в Кабміні за прем'єрства Віктора Януковича, при Юлії Тимошенко, при Юрієві Єханурову. Але такого я не пам'ятаю", - пише  Соня Кошкіна.

За її словами, тепер журналістів ізолюють в прес-центрі на шостому поверсі, а операторів та фотографів пускають на сьомий, в зал засідань, по вузьких бічних сходах.
 
Як наголошує Соня Кошкіна, запис трансляції в прес-центрі, нічим не відрізняється від перегляду новин перед телевізором.
 
"Сиди і чекай, коли, можливо (!) приведуть "говорячу голову"! - сказала вона.

На запитання ІМІ у тележурналіста Романа Вінтоніва, чи справді в Кабміні стало працювати важче, він відповів: «Хочу сказати, щоб ви розуміли : перед засіданням Уряду всі журналісти підіймаються на 7-й поверх, а  там стоїть перегородка з металошукачем, де охоронці вилучають у кореспондентів мобільні телефони. Коли закінчується протокольна зйомка, то   операторів  та журналістів виводять у  прес- центр, де надає коментарі один із  членів  уряду. Але журналістам цього не достатньо, тому вони продовжують стояти  біля цієї рамки і задають запитання іншим політикам, не даючи їм проходу. В Кабміні вирішили полегшити цю ситуацію для міністрів і перенесли прес-центр в інше місце, а це, на мою думку, не правильно».
 
ІМІ
 
Liked the article?
Help us be even more cool!