HOTLINE(050) 447-70-63
We are available 24/7
Leave your contact details
and we contact you
Thank you for reaching out

Or contact us:

[email protected]

(050) 447-70-63

File a complaint

Харківська газета "Слобідський край" потребує фінансової підтримки

18.10.2011, 02:47
Управління преси та інформації Харківської облдержадміністрації направило до облради листа з проханням надати газеті "Слобідський край" фінансову підтримку в розмірі 650 тис.грн. Про це повідомила "SQ" начальник управління Вікторія Маренич. За її словами, дотація газеті дозволить вирішити її проблеми з боргами і з прийдешніми виплатами за друк. Питання про роботу газети "Слобідський край" буде заслухане в середу на засіданні профільної комісії облради.

Як зазначила В.Маренич, проблема з фінансуванням виникла через те, що були поставлені занадто великі плани зі збільшення тиражу (до 30 тис. примірників), які не були виконані. Відповідно до запланованих тиражів були прописані й інші характеристики бюджету газети, але "дива не сталося", хоча менеджмент проводив роботу зі збільшення підписки і загалом її рівень підвищився до 7-8 тис. примірників. "У 2012 р. ми плануємо вийти на тираж у 20 тис. примірників. Головне - налагодити роботу менеджменту і зробити газету цікавою для читачів", - зазначила В.Маренич.

Нагадаємо,  перший номер газети "Слобідський край" вийшов 10 березня (за старим стилем) 1917 р. під назвою "Пролетарій". Потім газета називалася "Комунар", потім - "Харківський пролетар". З 1934 р. газета отримала назву "Соціалістична Харківщина", з початку 90-х - "Слобідський край". Засновники газети - Харківська облрада, Харківська облдержадміністрація та трудовий колектив видання.

 
 
Liked the article?
Help us be even more cool!