HOTLINE(050) 447-70-63
We are available 24/7
Leave your contact details
and we contact you
Thank you for reaching out

Or contact us:

[email protected]

(050) 447-70-63

File a complaint

"Факти, показані в сюжеті журналістів програми "Гроші" - не були зрежисовані" - телеканал "1+1"

12.10.2011, 05:58
"Факти, показані в сюжеті журналістів програми "Гроші", - про те, як в деяких військових частинах України солдатів "здають" в оренду усім охочим для надання сексуальних послуг - не були ані придумані, ані зрежисовані".

Так телеканал "1+ 1" прокоментував вчорашню заяву Міноборони України про те, що військові прокуратури Київського та Дарницького гарнізонів відмовили в порушенні кримінальних справ за результатами перевірки фактів, викладених в телепрограмі "Гроші", - повідомляє  «Остров».
"Робота журналістів - привертати увагу громадськості до фактів, а судити винних і порушувати кримінальні справи завдання інших відомств. Усе, що було показано в програмі "Гроші" - сталося насправді, а чому прокуратура прийняла рішення не порушувати кримінальну справу по цих фактах - не нам судити", - говориться в повідомленні "1+ 1".

Нагадаємо, 28 вересня прес-центр військової прокуратури Центрального регіону України повідомив, що розпочата перевірка цих фактів.

11 жовтня в Департаменті преси і зв'язків із засобами масової інформації Міністерства оборони України повідомили, що за результатами перевірок військовою прокуратурою винесена постанова про відмову в порушенні кримінальної справи - через відсутність складу  та подій злочину.

ІМІ

 
 
Liked the article?
Help us be even more cool!