HOTLINE(050) 447-70-63
We are available 24/7
Leave your contact details
and we contact you
Thank you for reaching out

Or contact us:

[email protected]

(050) 447-70-63

File a complaint

4 листопада - прес-конференція II МКТФ "Корона Карпат"

03.11.2011, 03:05
4 листопада 2011 року о 15:00 у Всеукраїнському прес-центрі Укрінформу відбудеться прес-конференція з нагоди відкриття ІІ Трускавецького міжнародного кінофестивалю телевізійних фільмів «Корона Карпат», робота якого триватиме 12-17 листопада 2011 року у м. Трускавці.

Фестиваль «Корона Карпат» має намір зближувати національні кінематографи країн-учасниць через співробітництво аж до створення сучасних теле-кінопроектів. Організатори сприятимуть підвищенню професійного та культурного рівня телевізійного процесу, якісному виробництву телепродукту на основі духовно-моральних та патріотичних цінностей.

Організатори впевнені, що через заходи кінофестивалю Україна в інформаційному просторі стануть доступнішими світовій громадськості, а гості та туристи зацікавляться унікальними природними куточками і самобутньою культурою Західної України.

Організатори кінофестивалю запрошують фахівців взяти участь у круглих столах на тему розвитку ринку українського телевізійного продукту. Кінострічки на футбольну тематику увійдуть у позаконкурсну програму «Золотий м'яч». Яскравим видовищем буде футбольний матч із зірками кіно.

Позаконкурсна програма «Look at the wonderful world» за сприяння дипломатичних представництв представить глядачеві інформаційно-рекламні фільми про зарубіжні країни.

Кінострічка, яка здобуде титул Володаря гран-прі кінофестивалю, стане пам'ятною для трускавчан, оскільки буде викарбувана на бронзовій плиті Алеї кінослави (назва фільму, прізвище режисера, країна).

Кінофестиваль триватиме з 12 до 17 листопада мешканці та гості міста Трускавця можуть переглянути конкурсну та позаконкурсну програму у кінотеатрі «Злата» та в кіноконцертних залах оздоровчих закладів курорту. За традицією кінофестивалю, на прохання глядачів будуть подані для повторного перегляду найпопулярніші кінострічки фестивалю.

VIP гість фестивалю - італійський актор Франко Неро

Міжнародний склад журі, куди входять визнані фахівці різної спеціалізації, - режисери, сценаристи, кінокритики, актори - детально аналізуватиме конкурсний телепродукт. У фіналі конкурсу журі нагороджуватиме переможців кінофестивалю 2011 р. у таких номінаціях: гран-прі кращому телевізійному фільму, спеціальний приз журі, приз за краще музичне оформлення, приз за кращий дебют, приз за кращу операторську роботу, приз за кращу жіночу роль, приз за кращу чоловічу роль, приз за кращий сценарій, приз за кращу режисуру.

 

Світлана Лутнич 050-445-20-94, 067-298-59-00

 
Liked the article?
Help us be even more cool!