ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Визначено переможців конкурсу журналістських розслідувань від ІМІ

28.10.2016, 13:23

Інститут масової інформації підбив підсумок конкурсу журналістських розслідувань корупції та зловживання владою у роботі місцевого самоврядування. Всього на конкурс надійшло 105 матеріалів.

Роботи оцінювала конкурсна комісія, до якої увійшли експерт з місцевого самоврядування, журналісти-розслідувачі та медіаюрист.

Перше місце розділили розслідування Юрія Горбача "Рукавичка" або Як під Луцьком влада і наближені роздерибанили майже 6 гектарів землі", опубліковане на інформаційно-аналітичному порталі "Четверта влада", та Марії Землянської "Битва за Оазис", яке вийшло в програмі "Слідство.інфо". Переможці отримають гонорари — по 5000 гривень.

Друге місце розділили розслідування Фоменко Ольги "Асоциальная защита: ремонты за бюджетные деньги в квартирах пенсионеров Днепра выходят "золотыми" и добротными лишь на бумаге", опубліковане у дніпровському виданні "Бюро UA", та матеріал Гайдабас Тетяни і Нефедової Олени "Земля для избранных", опубліковане Центром журналістських розслідувань (Миколаїв). Переможці отримають гонорари — по 4000 гривень.

Третє місце посіло розслідування житомирського журналіста Боросовського Тараса "Кому належить Житомиробленерго", опубліковане на сайті мережі викривачів "Corrupt UA". Переможець отримає гонорар 3000 гривень.

Офіційна церемонія нагородження відбудеться у Києві у листопаді.

Конкурс провів Інститут масової інформації за підтримки Чеського посольства в Україні.

Liked the article?
Help us be even more cool!