ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Сімферополі озброєні люди захопили журналіста та оператора ATR (оновлено)

18.03.2014, 14:51

18 березня у Сімферополі група озброєних людей захопила в заручники журналіста ATR Ібраїма Умерова і оператора кримського телеканалу ATR. Про це заявили в ефірі телеканалу, повідомляє 5 канал.

Інцидент стався на території автосалону «Богдан-Авто», який захопили більше десяти озброєних людей в масках.

Як зазначають "Кримські новини", до цього в прямому ефірі ATR показали, як кілька озброєних людей бігли у напрямку знімальної групи телеканалу. Після цього послідували грубі заяви від людей, озброєних автоматами, камера захиталась і трансляція припинилася.

Стали відомі подробиці нападу озброєних невідомих на журналіста та оператора кримськотатарського телеканалу АТR. Вони вели сьогодні, 18 березня, прямий ефір із захопленого автосалону «Богдан-Авто» в Сімферополі (АР Крим). Інформацію про напад з посиланням на журналіста Шевкета Наматуллаєва повідомляє інформагентство QHA.

Озброєні автоматами невідомі побили журналіста Ібраіма Умерова та відібрали апаратуру в оператора телеканалу АТR.

«На даний момент Ібраїм перебуває в лікарні, його били по обличчю і перебили коліно. Там йому надають першу необхідну допомогу. У оператора відібрали апаратуру і батарею телефону, щоби він не зміг ні з ким зв'язатися. Нападники були в масках, осіб не було видно. Потерпілий планує подавати заяву до міліції, - розповів Шевкет Наматуллаєв.

Він також додав, що на даний момент юристи та представники телеканалу намагаються повернути апаратуру, пише «Телекритика».

Liked the article?
Help us be even more cool!