ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Полтаві прокурор судиться з журналістом, вимагаючи 90 тис. грн

21.03.2017, 16:59

Прокурор відділу прокуратури Полтавської області Микола Верблюд судиться з позаштатним журналістом інформагентства “Полтава” Геннадієм Фетисовим. Заявник вимагає 90 тисяч гривень морального відшкодування та спростування недостовірної, на його думку,  інформації про нього.

Уже відбулося три судові засідання у даній справі. Позов про захист честі, гідності та ділової репутації прокурор подав 30 листопада 2016 року до Київського районного суду Полтави. Про це Геннадій Фетисов повідомив представниці ІМІ в Полтавській області.

За словами Фетисова, прокурор подав до суду через критичні публікації про нього та через те, що він пише “про безлад у обласній прокуратурі”.

Журналіст пов’язує появу позову з його чотирма найбільш критичними, як він зазначив, матеріалами. Зокрема, “Так хто ж він все-таки, Цирпа або Цирфа? “Обличчя” прокуратури”, Вбив людину – йдеш на підвищення!, І знов про прокурора Миколу Верблюда: по слідах публікаціїПрокуратура Полтави не поважає громадян міста.

“Перше засідання відбулося 24 лютого цього року, якраз на моє 65-річчя. Прокурор вимагає 90 тисяч гривень та визнати інформацію недостовірною. Для нього докази ніщо. Хоча сам все визнає. Подав позов у суд Київського району Полтави, суддя Самойлова. Вже було три засідання, я це не афішував, щоб не робити тиск на суд. Але колеги вже про них дізналися і хочуть приходити на засідання”, – розповів Фетисов.

Наступне засідання суду відбудеться 4 квітня.

Фото - Фейсбук Геннадія Фетисова

Liked the article?
Help us be even more cool!