ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Кривому Розі поранили журналіста

25.02.2013, 04:21

22 лютого 2013 року у Кривому Розі Дніпропетровської області під час святкування Дня визволення міста від німецько-фашистських загарбників вогнепальною зброєю у ногу було поранено фотокореспондента газети «Вместе.Профинфо» Влада Хоменка, повідомляє “Вестник Кривбасса”.

Фотокор висвітлював урочисті заходи біля монументу воїнам-визволителям “Перемога”.

Інцидент стався під час театралізованої реконструкції бою. “...А коли стихли автоматні черги й вибухи гранат, з’ясувалося, що у фотокореспондента газети «Вместе. Профинфо» Влада Хоменка прострелена нога", - пише видання.

За вказівкою начальника управління охорони здоров'я виконкому міської ради Олександра Світловського, фотокореспондента на «швидкій» було доставлено до другої міської лікарні. Там з’ясувалося, що куля (або осколок) пройшлася трохи вище коліна, зчесавши близько чотирьох сантиметрів м’яких тканин, і не завдала небезпечних для здоров'я ушкоджень. Відтак Хоменку обробили рану, зашили місце розриву тканин і відправили на амбулаторне лікування.

“Щонайменше два тижні доведеться провести на лікарняному. Добре, що все обійшлося бодай так. Адже урочистий захід зібрав дуже багато людей, серед яких було чимало дітей. І така реконструкція бою, на моє переконання, ставила під загрозу їхню безпеку, що красномовно засвідчує моє поранення”, - прокоментував подію Хоменко.

Водночас жодної реакції влади на цей інцидент ще не було. Історико-пошукова організація «Поиск-Днепр», силами якої проводилася реконструкція бою, також ситуацію ніяк не коментує.

День визволення відбувався за участю голови Дніпропетровської обласної ради Євгена Удода, глави облдержадміністрації Дмитра Колесникова, мера міста Юрія Вілкула і секретаря міської ради Сергія Маляренка. Також за реконструкцією бою спостерігали кілька тисяч мешканців міста.

Liked the article?
Help us be even more cool!