ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Кременчуці журналістів не пустили на засідання віце-мера з головними лікарями міста

24.07.2012, 03:45

24 липня 2012 року кременчуцьких журналістів («Кременчуцький Телеграф», «Програма плюс» і «Візит») не пустили на засідання у міськвиконкомі, яку проводив віце-мер Віктор Калашник з головними лікарями міста, повідомляє “Кременчуцький Телеграф”.


Калашник попросив представників ЗМІ вийти із зали засідань, мотивуючи це тим, що нарада - закрита. Разом з тим на нараді був присутній представник прес-служби міськвиконкому, а журналістам пообіцяли передати інформацію за результатами наради.


Видання вважає, що міська влада приховує інформацію від журналістів і, відповідно, від кременчужан, намагаючись представляти інформацію у «відфільтрованому» вигляді через прес-службу, не даючи можливості журналістам самим її оцінити.


Також, зауважує видання, сьогодні на нараді перевізників начальник транспортного відділу виконкому Володимир Кургаєв, відзвітувавши про свої перевірки, попросив журналістів також вийти із залу. Мотив - він хоче поспілкуватися з перевізниками з приводу постанови Кабміну про правила надання послуг пасажирського автотранспорту. При цьому Кургаєв не уточнив, який саме розділ постанови обговорюватиме, але зазначив, що «пресі буде нецікаво».


Як і в першому випадку, «Телеграф» вважає, що відділ транспорту також приховує суспільно важливу інформацію від кременчужан.


Нагадаємо, журналісти звернулися до мера Кременчука Олегу Бабаєву з вимогою припинити систематичні невмотівірованние відмови в наданні інформації незалежним ЗМІ.

Liked the article?
Help us be even more cool!