ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві знайшли мертвою журналістку СТБ

28.03.2012, 10:16
Сьогодні вдень у Києві в орендованій квартирі знайдена мертвою 30-річна журналістка телеканалу СТБ, керівник проекту "Моя правда" Ярослава Мацієвська. Про це повідомляє сайт телеканалу.

Водночас, як повідомляється на сайті Головного управління МВС України в м. Києві, за попередніми висновками судово-медичного експерта, який оглядав труп жінки на місці події, видимих тілесних ушкоджень, які могли б спричинити смерть потерпілої, не виявлено. Тіло жінки направлено на судово-медичну експертизу для встановлення остаточних причин смерті.

Тіло журналістки було знайдено в одній з квартир на вул. О. Теліги, 1-А у ванній кімнаті.

Наразі за цим фактом Шевченківським РУ ГУМВС України в м. Києві проводиться дослідча перевірка, з’ясовуються всі обставини смерті журналістки, за результатами яких буде прийнято рішення згідно чинного законодавства, повідомили в міліції.
 
Крім того, як повідомили "Сегодня" у міліції, про смерть дівчини першими дізналися її колеги.

"Журналісти каналу забили тривогу, коли Ярослава не вийшла на роботу. Співробітники СТБ зв'язалися з правоохоронцями, а також розшукали власницю квартири, у якої винаймала житло Мацієвська", - пише видання.
 
Як повідомили в міліції, в квартирі була ідеальна чистота, ніяких слідів насильницької смерті не було.

За попередньою інформацією, яка ще не висунута як офіційна версія, смерть наступила в результаті серцевої недостатності, пише видання.
 
Фото телеканалу СТБ
Liked the article?
Help us be even more cool!