ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Кам’янському спалили авто ще одного редактора

27.02.2017, 15:19

25 лютого у місті Кам’янському (Дніпропетровська область) згорів автомобіль Citroën C5, який належить правозахиснику, видавцеві, редактору газети “Антимафия” Станіславу Мілославському. Про це повідомляє повідомляє видання 5692.com.ua.

Інцидент стався близько 2:00 у дворі будинку №61 по проспекту Конституції.

За попередньою інформацією рятувальників, автомобіль облили горючою рідиною, після чого підпалили. Автомобіль сильно постраждав. Причини загоряння встановлюються.

“Мілославський пов'язує цей інцидент зі своєю журналістською діяльністю, а саме з матеріалами газети "Антимафія", в якій він є редактором. На прес-конференції Мілославський заявив, що підозрює в організації підпалу авто місцеву владу та безпосередньо мера”, - прокоментував представниці ІМІ цей інцидент місцевий журналіст Сергій Гузь, якому нещодавно теж спалили авто.

Як повідомляв ІМІ, головний редактор сайту 5692 і газети “Місто 5692” Сергій Гузь повідомив, що його автомобіль “Таврія” був підпалений невідомими 12 лютого.

За фактом підпалу авто журналіста і редактора Сергія Гузя у Кам’янському (Дніпропетровська область) поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення чи пошкодження майна).

Liked the article?
Help us be even more cool!