ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Харкові "тітушка" напав на журналіста, який висвітлював євромайдан

15.01.2014, 12:34

12 січня у Харкові прихильник Партії регіонів вдарив у живіт журналіста сайту 057.ua Олександра Нікульшина, який вів фотозйомку на Всеукраїнському Форумі Майданів. Про це Нікульшин розповів в коментарі ІМІ.

За словами Нікульшина, на форумі Євромайданів він вів фотозйомку. Також на мітинг прибула група тітушок і прихильників Партії регіонів.

“Почалося все з того, що я фотографував все, що відбувається. По суті вів фоторепортаж. На цей Євромайдан прибула група тітушок близько 100 осіб. В цій групі тітушок була група з 10 чоловік, вони стояли трохи окремо. Деякі з них тримали прапори Партії регіонів. Ще там було двое досить агресивних чоловіків років 35”, - розповів Нікульшин.

Серед них, зазначив журналіст, були деякі агресивні, які і почали перешкоджати йому вести фотозйомку, а потім один з тітушок взагалі вдарив в живіт.

“Я стояв як би на постаменті, щось схоже на вентиляцію метро, щоб вище стати для кращого фотографування. Спочатку вони причепилися до мене зі словами, чого нас фотографуєш, що ти знімаєш, що ти робиш взагалі. Хоча на мені поверх курточки висів бейджик, я їм показав посвідчення, сказав, що працюю.

Згодом прозвучала фраза, точно пам'ятаю: “Швидко злізь звідти, інакше я тебе зніму”. Я звідти спустився, став навпроти них і почав їх фотографувати. Через пару секунд на мене посипалися матюки, образи, а потім один з цих двох чоловіків підійшов до мене і несильно два рази вдарив у живіт”, - розповів журналіст.

Після цього, майже зразу нападника відвів у бік його товариш, а Нікульшина - євромайданівці.

З приводу інциденту Нікульшин написав заяву до Київського райвідділу міліції Харкова.

Liked the article?
Help us be even more cool!