ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Тітушки в присутності міліціонерів розбили фотоапарат кримському журналісту

28.01.2014, 17:53

У Семінарському сквері м. Сімферополь було скоєно напад на журналіста сайту «Центр журналістських розслідувань» Сергія Мокрушина. Розбито фотоапарат, сам журналіст не постраждав, повідомляє сайт.

Біля 12-ї години дня, після почату кількох мітингів у різних місцях Сімферополя, Мокрушин побачив у Семінарському сквері організовану групу без політичної символіки. Там же знаходилося кілька співробітників міліції у формі. Враховуючи, що в цей день альтернативних мітингів була висока вірогідність провокацій з боку тітушок, журналіст вирішив зняти групу. До нього негайно підійшли кілька агресивно налаштованих осіб, вимагаючи стерти запис, а один із них сильним ударом вибив із рук фотоапарат.  

Присутні на місці події четверо співробітників міліції відмовилися вияснити особу і затримати нападників, на котрих прямо вказав потерпілий. Також міліціонери відмовилися представитися. Відеозапис на розбитому фотоапараті збереглася, на ній чітко видно обличчя нападника.

На місці події Сергій Мокрушин написав заяву в міліцію, котра була зареєстрована в Центральному райвідділку Сімферополя.

Liked the article?
Help us be even more cool!