ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Дніпропетровську тітушки погрожували журналістам та відібрали техніку

27.01.2014, 11:19

26 січня у Дніпропетровську під час заворушень під ОДА на очах у співробітників міліції молодики у спортивному розбили ноутбук журналісту газети "Вести" Ярославу Маркіну, повідомляє ТСН.

Сам Маркін у коментарі для ІМІ підтвердив цю інформацію. Спершу один із тітушок висмикнув модем з ноутбука і побіг до групи молодиків. Коли журналіст кинувся за ним, інший схопив комп'ютер. Модем згодом повернули, оскільки перший хлопець просто його викинув, натомість ноутбук другий тітушка коли його наздогнали, кинув його вбік і розбив. "Заяву до міліції я склав, - сказав Маркін ІМІ. Але в мене більше претензій до бездіяльності представників міліції, на очах у яких відбувався злочин. Я до них апелював, говорив що я журналіст, але реакції не було". 

Крім того, в будівлі облдержадміністрації молодики погрожували журналістці газети "Урядовий кур'єр" Наталі Бєловицькій.

"Я робила фото в залі ОДА, де "тітушки" перевдягалися. Вони увійшли саме в зал, побачили мене, обступили, забрали, обшукали і порвали сумку. Шукали фотоапарат. Стали брудно лаятися. Пригрозили взяти мене за ноги і витрусити з мене флешку. Довелося віддати", - розповіла Бєловицька.

Журналістка зауважила, що її звернення до керівництва міліції результатів не дало. "Ніхто не пішов одразу розбиратися. Сказали написати заяву в райвідділ. Керівник прес-служби ОДА пообіцяла відшкодувати вартість сумки", - розповіла Бєловицька.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!