ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сьогодні програма "Гроші" вийде без ведучого Олега Дейнеки

28.12.2011, 01:41
Сьогодні, 27 грудня, програма «Гроші» вийде в ефір каналу «1+1» о 22:30 без ведучого. Про це повідомляє прес-служба «1+1», пояснюючи це тим, що ведучий Олег Дейнека відмовився заходити в студію та записувати програму.

 

За інформацією прес-служби, редакція програми має намір ініціювати оголошення ведучому другої догани через те, що він зірвав робочий процес і поставив під загрозу ефір.

 

«На сьогодні заплановано підсумковий, передноворічний випуск, у якому ми згадаємо всі результативні розслідування "Грошей" за рік. Олег Дейнека відмовився заходити до студії та брати участь у запису програми, мотивувавши це тим, що не задоволений доганою каналу. На жаль, я розчарований діями й заявами Олега - як професіонала і як людини», - цитує прес-служба каналу головного редактора департаменту журналістських розслідувань «1+1» Максима Сухенка.

 

Також на каналі «1+1» наголошують, що Максим Сухенко працює на телебаченні з 1998 року, п'ять років він був спеціальним кореспондентом ТСН. Він став головним редактором департаменту розслідувань з моменту його створення. Відповідно до штатного розпису, Максим Сухенко є безпосереднім керівником Олега Дейнеки, про що той був проінформований при прийомі на роботу, запевняють у прес-службі у відповідь на коментар Олега Дейнеки «Медіаняні», де він називає пана Сухенка ініціатором його відсторонення.

 

Нагадаємо, редакторська група програми «Гроші» тимчасово відсторонила Олега Дейнеку від ведення програми через сюжети про голову Хмельницької обласної державної адміністрації Василя Ядуху, якого підозрюють у корупційних діях. Програма «Гроші» підготувала та показала два сюжети із цієї теми. Олег Дейнека з власної ініціативи підготував третій сюжет, який редакція не поставила у ефір, оскільки цю тему, на думку редакції, вже було розкрито.

Телекритика

 

 

 

Liked the article?
Help us be even more cool!