ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ще 13 журналістів та активістів підписали Меморандум за зменшення судового збору

12.07.2017, 11:45

Ще 13 громадських активістів та журналістів долучилися до підписання Меморандуму за зменшення фінансових бар’єрів у справах про доступ до публічної інформації.

Зокрема, за останні два дні документ підписали представники таких громадських організацій: “Центр медіарозслідувань “Прозоро”, “Україна.Час єднатися”, Центр інформації про права людини, “Жіночий антикорупційний рух”, “Регіональний аналітичний центр”, “Ресурсно-інформаційний центр “Новий Васильків”, “Старокостянтинів небайдужий”, Інститут аналітики та адвокатури.

Також представники медіа - ТРК Контакт-ЛТД, “Міський кур’єр”, “Ні корупції!”, “Медіа Дрогобиччина”, “Олександрійські новини”.

Як повідомляв ІМІ, станом на 11 липня 17 журналістів, фрілансерів та громадських активістів підписали Меморандум за зменшення фінансових бар’єрів у справах про доступ до публічної інформації.

Нагадаємо, продовжується збір підписів під Меморандумом за зменшення фінансових бар’єрів у справах про доступ до публічної інформації.

Меморандум підписали Інститут масової інформації, Центр UA, Інститут розвитку регіональної преси, Центр демократії та верховенства права, Платформа прав людини, Харківська правозахисна група, Українська Гельсінська спілка з прав людини та Представництво Американської правозахисної організації Freedom House в Україні.

Liked the article?
Help us be even more cool!