ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ДНР погрожує редакції "Сегодня" у Донецьку і змушує посприяти зняти газету з продажу

22.05.2014, 13:03

Представники так званої “Донецької народної республіки” погрожують співробітникам донецької редакції газети “Сегодня” і сайту Segodnya.ua і змушують сприяти у знятті газети з продажу. Про це повідомляється на сайті видання.

“Було два дзвінки. Сьогодні вранці дзвонив, як він представився - заступник комісара ДНР, Євген, сказав, щоб я посприяв зняти газету з продажу, тому що ми написали критичну статтю про їх організацію. Запропонував повідомити, де я знаходжусь або під'їхати до редакції для “бесіди”, щоб їм не довелося потім доставляти мене до них в наручникам”, - розповів один із співробітників редакції.

Як пише видання, сьогодні вранці на донецькій вкладці в газеті “Сегодня” вийшла стаття про конфлікт у так званій “Донецькій народній республіці” під назвою “Конфлікт у "ДНР": розборки "силовиків" і втеча "міністрів".

За словами співробітника видання, представники ДНР дзвонили сьогодні вже два рази: “Сказали, що розуміють, що нам треба заробляти на хліб, але потрібно припинити сприяти київської влади і пригрозили, мовляв, ти ж розумієш, що працювати тобі тепер не дадуть”.

Крім того, сьогодні о шостій ранку 5 бойовиків ДНР увірвалися в офіс друкарні «Новий світ» у Донецьку з вимогою не допустити поширення спецвипусків газет, які критикують діяльність сепаратистів. Вони вимагали повернути назад у друкарню такі газети, як "Сегодня", "Донецкие Новости", "Приазовский рабочий".

Як повідомляє Укрінформ,  конфлікт у донецькій друкарні «Новый мир» між працівниками і озброєними людьми вичерпано. Скарг ні від кого немає, повідомили у прес-службі міського управління міліції.

"Наші співробітники приїхали на місце. Зараз усе нормально. Ніякого конфлікту немає. Заяв не надходило", - зазначили у прес-службі.

В міліції відмовилися повідомляти інші подробиці події.

Нагадаємо, газета «Сегодня» входить до холдингу СКМ донецького олігарха Рината Ахметова, який увечері 19 травня відкрито виступив проти сепаратистів з так званої "Донецької народної республіки". Така заява бізнесмена обурила терористів, і вони пообіцяли привласнити собі його підприємства.

А вже 21 травня Ахметов оприлюднив нове звернення, в якому назвав терористів з ДНР "пройдисвітами" і пригрозив їм розправою.

Liked the article?
Help us be even more cool!