ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На ВВС здійснили хакерську атаку

15.03.2012, 06:47
Генеральний директор корпорації ВВС Марк Томпсон (Mark Thompson) 14 березня заявив, що мовник зазнав хакерської атаки і припускає причетність до цього іранської влади, повідомляється на сайті Суспільного мовлення.

За словами Томпсона, були здійснені спроби порушити роботу супутникових телеканалів BBC в Ірані та перешкодити нормальному функціонуванню телефонних ліній корпорації в Лондоні. На його думку, за цією атакою, можливо, стоять іранські хакери. Однак достовірно визначити її джерело дуже важко і, швидше за все, взагалі неможливо.

Минулого місяця Томпсон звинуватив іранську владу в тому, що вона незаконно заарештувала журналістів BBC і погрожувала їхнім сім'ям, намагаючись змусити їх припинити роботу перської служби телерадіокомпанії.

«Здається, ті, хто намагався завадити роботі перської служби BBC або заблокувати її, тепер використовують нові методи», – йдеться в заяві Томпсона, витяги з якої опубліковані на сайті корпорації.

Нагадаємо, 2009 року на території Ірану було заблоковане мовлення перської служби ВВС. Влада ісламської республіки звинуватила телерадіокорпорацію і уряд Великої Британії в підбурюванні до масових акцій протесту після президентських виборів.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!