ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Луганщині журналістці, яка пише про кримінал, побили вікна цеглою

12.06.2012, 01:45

В ніч на 11 червня 2012 року невідомі розбили скло у вікнах квартири журналістки газети «Сватівські відомості» (Луганська область) Юлії Красій. Журналістка, як і її колеги пов’язують інцидент з професійною діяльністю.

«Прокинулася від гуркоту. Думала, кішка знесла підлогу кухні. Ан ні - кішка поруч, на моїй голові. Теж прокинулася. А у мене, виявляється, в квартирі розбите вікно. Посеред кімнати - великий камінь», - написала на своїй сторінці в Facebook журналістка.

Скло у вікнах були розбиті каменем діаметром в 15 см. На місці події з ранку працювала слідчо-оперативна група.

Як розповів видавець газети «Сватівські відомості» Андрій Крюков, Юлія Красій - член редколегії газети, висвітлює кримінальну тематику, проводить журналістські розслідування.

Останнім часом вона писала про одну з резонансних кримінальних справ про крадіжку в місті. Через якийсь час після виходу її матеріалу молодого чоловіка, який скоїв пограбування, засудили. Він компенсував потерпілим матеріальну шкоду. Цей хлопець надалі їй погрожував. Красій написала заяву до міліції. Співробітники міліції провели з ним бесіду і на цьому все неначебто й закінчилося, але минулого тижня знову відбувся суд, і молодого чоловіка зобов'язали виплатити ще й моральну шкоду.

«Швидше за все, цей факт і став причиною того, що сталося сьогодні вночі», - вважає Крюков.

Також він зазначив, що потрійний склопакет було розбито шматками цеглини.

Співробітники міліції вже взяли змиви з рук молодого чоловіка, зняли відбитки пальців і відправили до Дніпропетровська на експертизу.

Інформаційно-новинний портал Час Пік, УНІАН

Liked the article?
Help us be even more cool!