ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Львівська міськрада з запізненням відповіла на запит “1+1” щодо сміттєзвалища

30.06.2016, 16:01

Львівська міська рада з запізненням відповіла на запит телеканалу “1+1” щодо Грибовицького сміттєзвалища. Про це представнику ІМІ у Львівській області повідомила фрілансерка, яка співпрацює з телеканалом “1+1”, Ольга Євстігнєєва.

За її словами, редакція подала свій запит до міськради ще 6 червня, а відповідь отримала лише сьогодні, 30 червня. Редакція телеканалу, зокрема, запитувала про реорганізацію ЛКП “Збиранка”, яке опікується Грибовицьким сміттєзвалищем, та співпрацю міста із Європейським інвестиційним банком.

Як повідомляв ІМІ, раніше відповідь на свої запити не отримало видання DT.ua та редакція “Наші Гроші.Львів”. Також із запізненням була надана відповідь на запит регіонального представника ІМІ Ігора Фещенка. У всіх випадках запити стосувалися Грибовицького сміттєзвалища, або питання його рекультивації чи побудови сміттєпереробного заводу.

Нагадаємо, відповідно до п.1 ст. 20 Закону України “Про доступ до публічної інформації” розпорядник інформації повинен надати відповідь на запит “не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту”. Якщо відповідь на запит потребує обробки великої кількості інформації, розпорядник може продовжити термін надання відповіді до 20 робочих днів, однак в такому разі розпорядник має повідомити про це запитувача, але не пізніше ніж за 5 робочих днів з моменту подачі запиту.

Liked the article?
Help us be even more cool!