ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Комітет представників української громади у Франції вітає скасування законопроекту про наклеп

02.10.2012, 05:09
Комітет представників української громади у Франції вітає рішення рішення Верховної Ради України про скасування законопроекту про криміналізацію наклепу. Про це ІМІ повідомила голова Комітету представників української громади у Франції Наталка Пастернак.

За її словами, ухвалення такого законопроекту 18 вересня стало серйозною загрозою для всіх українських ЗМІ та журналістів і поверненням країни до диктатури.

“Ми вітаємо той факт, що законопроект про криміналізацію відповідальності за наклеп був відкликаний у Верховній Раді України. Свобода преси і слова є невід'ємною частиною демократії”, - заявила вона, додавши, що ухваливши б в цілому законопроект про наклеп, країна потрапила б у полон диктатури та тотальної цензури.

Нагадаємо, 2 жовтня Верховна Рада України 349 голосами вирішила скасувати прийнятий у першому читанні проекту закону "Про внесення змін до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів України, що стосуються посилення відповідальності за посягання на честь, гідність та ділову репутацію людини".

Liked the article?
Help us be even more cool!