ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Керівник Житомирської філії НСТУ звільнився через матеріали з ознакою замовності

22.08.2017, 14:41
Василь Головецький

Директор виконавчий філії Національної суспільної телерадіокомпанії України “Житомирська регіональна дирекція” Василь Головецький звільнився за згодою сторін. Причиною стали виявлені під час моніторингу матеріали з ознаками замовності на телеканалі. Про це сайту “Суспільне мовлення” повідомив член правління НСТУ Микола Чернотицький, який відповідає за роботу з філіями.

“Моніторинг виявив проблеми з якістю контенту. На каналі “Житомир” були матеріали з ознаками замовності. Зважаючи на те, що Василь Головецький пропрацював на філії досить тривалий час, йому запропонували піти за згодою сторін. Він прийняв цю пропозицію і пішов із посади. Це месендж для всіх директорів філій. Ефіри моніторяться, за їхніми результатами будуть прийматися рішення. Суспільний мовник – це насамперед якість і відсутність “джинси”. Василь Головецький – перший керівник, який потрапив під “потяг” Суспільного, що набирає обертів”, – пояснив Чернотицький.

За його словами, тимчасово виконуючою обов’язків призначили заступницю директора виконавчого філії з фінансових питань Оксану Кучменко, в якої є великий досвід роботи у телерадіокомпанії.

“Найближчим часом ми будемо запроваджувати систему конкурсів на виконання обов’язків керівника. В даному випадку це тимчасова заміна. З першого вересня ми будемо розглядати питання про призначення тимчасово виконуючого обов’язки керівника чи, можливо, оголосимо конкурс на обрання директора”, – додав Чернотицький.

Також він зазначив, що моніторинги проходять вибірково. У НСТУ поки що не має системи глобального моніторингу та через деякий час вона буде побудована.

Як повідомляв ІМІ, у серпні 2016 року генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія в ефірі “Громадського радіо” повідомив, що планує у філіях НТКУ звільнити всіх, хто продає “джинсу”, і заборонить це робити.

Liked the article?
Help us be even more cool!