ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Керівник поліції Буковини пообіцяв журналістам поліпшити співпрацю на зустрічі, яка відбулася без камер

19.01.2016, 11:21

Виконуючий обов’язки начальника Головного управління Національної поліції (ГУ НП) в Чернівецькій області Сергій Пілігрім пообіцяв журналістам проведення щотижневих брифінгів за участі керівництва поліції, а також пообіцяв покращити співпрацю правоохоронців з представниками ЗМІ. Про це він 18 січня заявив під час зустрічі з журналістами, яка на прохання правоохоронців відбулась без камер, повідомляє “Молодий буковинець”.

Журналісти місцевих та центральних ЗМІ під час зустрічі висловили свої претензії щодо діяльності прес-служби відомства, а також попросили Пілігріма про оперативніше і повніше висвітлення прес-службою діяльності обласної поліції.

У свою чергу, Пілігрім, вислухавши зауваження журналістів, пообіцяв кращу роботу прес-служби поліції, а також проведення щотижневих брифінгів за участю керівництва ГУ НП у Чернівецькій області.

Як повідомляв ІМІ, 13 січня чернівецькі журналісти заявили про закритість діяльності Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області та попросили т.в.о. начальника управління Сергія Пілігріма вжити заходів, аби журналісти могли отримувати інформацію вчасно.

Liked the article?
Help us be even more cool!