ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кандидатуру Стеця висунули на посаду голови Комітету свободи слова

22.02.2012, 05:44
Опозиція домовилась про спільну кандидатуру - Юрія Стеця - на посаду голови Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації.
 
Про це повідомляє "Телекритика".
 

22 лютого у парламенті зареєстровано відповідний проект постанови - № 10099. Автори - народні депутати голова фракції НУНУ Микола Мартиненко і голова фракції «БЮТ-«Батьківщина» Андрій Кожем'якін.

Тепер проект постанови має розглянути також регламентний комітет, після чого він може виноситися на голосування до сесійної зали. Орієнтовно, за інформацією «Телекритики», це може статися в четвер, 23 лютого.

Народний депутат, член фракції НУНС Олесь Доній відкликав свій проект постанови щодо висунення Юрія Стеця на посаду голови комітету.

21 лютого члени парламентського комітету з питань свободи слова та інформації більшістю голосів підтримали кандидатуру Юрія Стеця на посаду голови комітету. Наразі пан Стець виконує обов'язки секретаря комітету.

Як писала «Телекритика», 13 січня Верховна Рада відкликала Андрія Шевченка з посади голови Комітету з питань свободи слова та інформації після того, як шестеро членів комітету (представники фракцій Партії регіонів та Компартії) висловили йому недовіру.

Представники провладних фракцій заявляли, що підтримають будь-яку кандидатуру від опозиції на цю посаді, окрім Андрія Шевченка. Водночас у «БЮТ-Батьківщині» говорили: «якщо ця кандидатура буде відхилена, ми знову подаватимемо Шевченка».

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко в інтерв'ю «Телекритиці» сказав, що на цьому пленарному тижні (20-24 лютого) є дуже висока вірогідність того, що буде обраний голова Комітету з питань свободи слова та інформації, й існує певна вірогідність, що ним може стати Юрій Стець.

 

 
Liked the article?
Help us be even more cool!