ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Гендиректор ТВі вважає "вкидом" інформацію, оприлюднену "Україною молодою" про телеканал

19.04.2012, 04:29
Генеральний директор телеканалу ТВі Микола Княжицький вважає “вкидом” інформацію, оприлюднену газетою "Україна молода" про ТВі. Про це він написав у своєму блозі на "Українській правді".

"Газета "Україна молода" брала в мене нещодавно інтерв'ю, на підставі якого написала статтю. З цієї статті я дізнався, що виявляється правоохоронці, за даними цієї газети, шукають у нас "чемодани" тіньових коштів для дотування ТВі. Оскільки інтерв'ю журналісти "УМ" в мене брали телефоном, то і недочули моїх слів про те, що пан Кагаловський був сподвижником Гайдара, а не Майдана в Росії, як про це написала шановна газета:)", - написав він.

"Сама версія про "чемодани" – теж смішна і абсурдна, і схожа на черговий "вкид" з метою скомпрометувати телеканал і виправдати недолугі дії силовиків", - написав Княжицький.

"Можна фабрикувати кримінальні справи, прив'язувати нас до Березовського, Могилевича, "чемоданів" з грошима. Кожен судить по собі. Мені навіть шкода наших чиновників, які не уявляють, що журналісти можуть просто чесно виконувати свою роботу і бути нормальними громадянами, яким набридли правила, встановлені українською владою за останні 20 років незалежності і доведені до абсурду владою сьогоднішньою", - додав він.

Також він повідомив, що 18 квітня на сайті МВС було розміщене повідомлення, у якому сказано, що керівництво головного слідчого управління МВС України оцінить обґрунтованість дій слідчого, що прийняв рішення призначити вказану податкову перевірку.
 
Нагадаємо, що 13 квітня генеральний директор телеканалу ТВі Микола Княжицький заявив про тиск на телеканал з боку податкових органів та попросив МВС та податкову службу розібратися з цими "переслідуваннями".

Державна податкова служба у м. Києві заявила, що позапланова податкова перевірка на телеканалі ТВі проводиться на вимогу слідчого райуправління МВС України у м. Києві. "Вказана перевірка проводиться за постановою слідчого з метою встановлення істини у кримінальній справі, порушеній органами прокуратури, яка розслідується слідчими, підпорядкованими МВС України. У разі недопущення до перевірки працівників органів ДПС, податківці будуть діяти, згідно вимог законодавства", - зазначили у податковій.

Газета “Україна молода”, посилаючись на джерело в правоохоронних структурах,  написала, що податківці перевіряють ТВі, оскільки з’ясовують інформацію про використання тіньових коштів для дотування ТВі.


 
Liked the article?
Help us be even more cool!