ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Газета «Факти» півшпальти присвятила вареникам Королевської

01.03.2012, 02:17
Моніторинг "джинси" в друкованих ЗМІ, що проводиться Інститутом Масової Інформації, виявив черговий матеріал про діяльність народного депутата Наталії Королевської з ознаками замовного.

У статті, що займає половину шпальти в номері газети від 28 лютого, йдеться про те, як Наталія Королевська святкувала з народом свято Масляної у «Мамаєвій слободі» в Києві.

Журналістка Світлана Ященко з захватом описує це дійство: «…А перед этим Наталия Королевская стреляла из казацкого лука, попав с 50 метров в «десятку». С помощью кузнеца выковала красивый «цветок надежды», приняла участие в конкурсе по лепке вареников…»
 


Як сказано в статті, на святі Наталія Королевська була разом із колегами по партії та парламенту Євгеном Сусловим та Олексієм Логвиненком, але про їхні «досягнення» нічого не написано.

Зазначимо, що протягом лютого експерти ІМІ, який проводять моніторинг «джинси», виявили в газеті «Факти» 19 «джинсових» матеріалів. Серед них чотири стосуються політичної тематики. Решта - прихована реклама алкоголю у додатку «Жизнь прекрасна», першої партії труб «Інтерпайпу» та нового «найдовшого в світі музичного телемарафону» співаючого ректора Поплавського.

Нагадаємо, у попередні місяці найбільше матеріалів у друкованих ЗМІ із ознаками замовних, стосувалися діяльності саме Наталії Королевської. Раніше, журналіст Мустафа Найєм повідомив, що представники команди Королевської заявили журналістам в парламенті: "Ми всіх вас купимо", що викликало негативну реакцію представників преси, що працюють у Верховній Раді.
ІМІ 
Liked the article?
Help us be even more cool!