ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Донецький сайт зняв новину про “говнометчиков”-журналістів Шишацького через годину після публікації

26.02.2013, 01:33

Голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький дозволив собі лайку на адресу журналістів за те, як вони висвітлювали авіакатастрофу в Донецьку. Про це він заявив 25 лютого на круглому столі за участю представників районних та міських ЗМІ Донецької області, повідомляють “Новости Донбасса”.

На його думку, деякі використовували катастрофу для “піару”.

“З горем ніколи не може бути піару, але на то як професійні говномьотчікі змогли це все зіпсувати, було дуже боляче дивитися”, - сказав губернатор.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook головний редактор “Новостей Донбасса” Олексій Мацука, новину про Шишацького під назвою “Донецкий губернатор о журналистах: профессиональные говнометчики”, поставив донецький сайт “В Городе”, але через годину новина зникла з порталу.

“Ви питаєте, що таке свобода слова в 21 столітті в Україні? Ось вона http://dn.vgorode.ua/news/161518-donetskyi-hubernator-o-zhurnalystakh-professyonalnye-hovnometchyky. Новину зняли через годину після публікації”, - написав Мацука.

Як повідомила ІМІ головний редактор “В городе” Наталья Соколова, редакція сама зняла новину про Шишацького, і ніхто на неї не тиснув. “Відео видалили тому, що журналісти поставили його без погодження з правовласником. У нас не було дозволу на його використання”, - повідомила Соколова.

Як з’ясував ІМІ, відео з Шишацьким, викладене на Youtube, належить інтернет-виданню “Новости Донбасса”. В коментарі ІМІ головний редактор видання Олексій Мацука зазначив, що сайт “В городе” і раніше брав у них відео, і ніякого дозволу не питав.
Водночас, редактор «Вгороде Донецьк» Юлія Ткаченко зазначила "Новостям Донбасса": «Це внутрішні справи редакції, я не уповноважена про це говорити. Можете звертатися в Київ до головного редактора Наталії Соколової».

Нагадаємо, 13 лютого в 18.09 в міжнародному аеропорту «Донецьк» при здійсненні посадки пасажирський літак АН-24 (рейс Одеса-Донецьк) зійшов за межі злітно-посадочної смуги, перекинувся і розламався навпіл. В результаті аварії за уточненими даними загинуло 5 осіб. 
Liked the article?
Help us be even more cool!